Top Track: Kendrick Lamar er arrig på sin nye single ‘The Blacker the Berry’

Top Track: Kendrick Lamar er arrig på sin nye single ‘The Blacker the Berry’

Kendrick Lamar har omsider sluppet en opfølger til ‘I’, og som rapperen tidligere har annonceret, er det en noget anden stil end den positive første single efter ‘Good Kid, M.A.A.D City’, der vandt ham hans første Grammy i forgårs.

‘The Blacker the Berry’ er Kendrick i hans mest dystre og racepolitiske hjørne. Tydeligt inspireret af efterårets hændelser i Ferguson og New York rapper Kendrick arrigt over et mørkt, grimy loop om institutionaliseret racisme og den sorte mands rolle i samfundet.

Og med tekstbidder som »So why did I weep when Trayvon Martin was in the street? When gang banging make me kill a nigga blacker than me?« og »I mean, it’s evident that I’m irrelevant to society / That’s what you’re telling me, penitentiary would only hire me«, lægger Kendrick ikke låg på sine holdninger til politivold og Ferguson-sagen, som han for nylig også luftede i et interview med Billboard.

Nummeret er produceret af Boi-1da og stammer sandsynligvis fra Kendricks kommende album, der dog hverken har titel eller udgivelsesdato endnu.

Læs også: Hvem vinder årets hiphopkrig?

Læs også: Kendrick, Dre, Ice Cube i trailer til N.W.A-biopic ‘Straight Outta Compton’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af