Pusha T forfremmet til chef for Kanyes G.O.O.D. Music

Pusha T forfremmet til chef for Kanyes G.O.O.D. Music

Pusha T er blevet forfremmet til chef for pladeselskabet G.O.O.D. Music. Det fortæller han selv til Billboard. G.O.O.D. Music blev stiftet i 2004 af Kanye West som et datterselskab til Def Jam Recordings og huser foruden Pusha T artister som John Legend, Mos Def, Big Sean og nyere navne som Kacy Hill og HXLT.

»Jeg ser det altid som en mulighed for at hjælpe teamet, og jeg tror, at kunstnerisk har jeg og Kanye den samme vision«, siger Pusha T. Han fortæller også, at Kanye nu vil få mere tid til at tage sig af andre opgaver. »Jeg tror, vi får det bedste ud af ham, når han bliver ledende producer på selskabets projekter fra nu af. […] Jeg tager mig af al logistikken, får samlet tropperne og så videre. Han behøver ikke være producer, A&R, rapper og alting«.

Desuden fortæller Pusha T også, at man kan forvente at høre sange fra hans eget kommende album, ‘King Push’, før året er omme.

Du kan læse hele interviewet hos Billboard HER.

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS