Nyt og redesignet Soundvenue ude nu – større og tykkere end nogensinde før

SVM98_cover
Soundvenue udkommer fremover hvert kvartal, så vi har endnu flere kræfter og tid at lægge i magasinet, der er blevet tykkere, større og komplet redesignet. Vi håber, at I bliver lige så glade for ‘det nye Soundvenue’, som vi er, og vi er enormt stolte af vores første forside.

 er blevet den popstjerne, hun drømte om at blive allerede som syvårig. Men hvordan er udsigten fra toppen, hvordan holder hun fast i sine punkrødder, og hvordan føles det, når sangene til hendes andet album ikke skriver sig selv? Karen Marie Ørsted fortæller om det og meget andet i vores store forsideinterview i det nye Soundvenue, som lander i butikkerne i dag.

Vi taler også med Leonardo DiCaprio om, hvorfor han stadig føler sig som en underdog, med Alicia Vikander om overgangen fra balletdanser til Hollywood-stjerne, og så forklarer Nikolaj Lie Kaas, hvorfor vi skal gribe ind, hvis vi nogensinde ser ham i en aerodynamisk cykelhjelm.

Jannis fra Choir of Young Believers forklarer, hvordan technoraves hjalp ham i arbejdes med den nye plade, Savages‘ Jehnny Beth afslører en vigtigt indre forandring, og Liss fortæller om en grillaften i London, der blev starten på et eventyr.

Vi taler også med Martin Scorsese og Mick Jagger om arbejde med HBO’s nye storserie om New Yorks musikscene i 70’erne og med blandt andre Rooney Mara, Chinah, Alessi CaraMatthias Schoenaerts og Wet.

Vi undersøger også, hvordan virtual reality kan forvandle dit parforhold, og så hænger vi ud med et kuld unge danske rappere som Jamaika og DC, der laver hiphop med udspring i rå, marginaliserede miljøer.

Du får desuden to øjenåbnende serier med grænsesøgende mode, og så anmelder vi som altid tidens væsentligste nye musik, film og serier.

Vil du have det nye store, tunge magasin ind af brevsprækken hvert kvartal? Så tegn abonnement på Soundvenue HER.

SVM98_spread3d_015
SVM98_spread3d_018
SVM98_spread3d_013
SVM98_spread3d_005
SVM98_spread3d_009
SVM98_spread3d_002
SVM98_spread3d_007
SVM98_spread3d_008
SVM98_spread3d_021
SVM98_spread3d_026
SVM98_spread3d_001
SVM98_spread3d_022
SVM98_spread3d_023
SVM98_spread3d_024

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af