Justin Timberlake taler album, Pharrell, Timbaland og The Weeknd-samarbejde

Han har været væk et par år, men Justin Timberlake er på ingen måde færdig med musikken. Han udgav for en uge siden singlen ‘Can’t Stop the Feeling’, på lørdag optræder han til finalen i det internationale Melodi Grand Prix, og i et interview med BBC har multikunstneren afsløret mange flere planer.

De vigtigste pointer:

Justin har været inde over fire-fem sange på ‘Trolls’-soundtracket, som ‘Can’t Stop the Feeling’ også stammer fra. Han er også med på en duet med Gwen Stefani.

Efter arbejdet med ‘Trolls’ fik Justin lyst til at holde kreativiteten kørende, og han har derfor været i studiet med både Pharrell og Timbaland – eller ‘P’ og ‘Tim’, som han kalder dem.

Justin og Pharrell har over en årrække talt om, at det var på tide at skrive en masse sange sammen.

Der er ingen specifikke planer, men ordet ‘album’ bliver da nævnt –»det er færdigt, når det er færdigt«-mentaliteten.

Justin har talt med Abel (The Weeknd) om at lave et samarbejde: »Han arbejder på et nyt album nu – jeg ved ikke, om det var meningen, at jeg skulle sige det der«.


Pharrell og The Neptunes-makkeren Chad Hugo var i stor stil med til at relancere Justins karriere med soloalbummet ‘Justified’ tilbage i 2002, og mange har efterspurgt et fuldbyrdet samarbejde siden da. Lad os se, hvad tiden bringer.

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS