Father John Misty lancerer Kanye-kopier – se hans nye ‘The Life of Padre’-merchandise

Father John Misty lancerer Kanye-kopier – se hans nye ‘The Life of Padre’-merchandise
Foto: Frederik Gram

Da Kanye West i begyndelsen af året legede navnelege med sit ‘The Life of Pablo’-album og ændrede den daværende titel ‘Swish’ til ‘Waves’, endte han i en monsunregn af Max B-relateret miskredit. Men ingen tog nyheden hårdere end Father John Misty, der via Twitter erklærede, at han ikke længere ønskede at leve i denne verden uden ‘Swish’.

Nu har Misty gjort endnu et lidenskabeligt (eller som det mindst 99 procent af gangene er tilfældet, når det gælder Faderen: gennemsyret ironiserende) Kanye-relateret fanboy-træk, og denne gang er det gået ud over hans spritnye merchandise-linje.

Misty har nemlig netop lanceret en ny linje af t- og sweatshirts, der i uforskammet høj grad ligner Kanyes Cali Thornhill DeWitts-designede ‘Life of Pablo’-merchandise. Farverne og fonten på Mistys linje er så godt som af samme type som Kanyes – dog har Misty haft anstændighed nok til nedfælde ordene ‘Life of Padre’ i stedet for ‘Life of Pablo’. Som lidt ekstra eksotisk krydderi til den friske merch-linje står der desuden ‘Juan Misty’ på ærmerne af sweatshirtsene.

Foruden Faderens nye tøj er der også landet et par rosakvarts-ørenringe i merchandise-boden. Man kan ganske nærliggende mistænke Misty for at have haft den stjålne rosakvarts, som han rablede løs om via sin Instagram-profil for et par uger siden, hos smykkesmedjen.

Se det nye merchandise herunder – og sammenlign med Kanyes linje lige her.

Læs også: Kanye West bidrager med McDonalds-digt til Franks magasin – læs det her

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af