Danske Nanna.B laver musik med Anderson .Paak – hør hendes nye single ‘Where is the $$$?’

Danske Nanna.B laver musik med Anderson .Paak – hør hendes nye single ‘Where is the $$$?’
Foto: Asato Iida

»Nogle gange kan Danmark være lidt lille«, har Nanna.B for nyligt udtalt til Billboard. Så den danske sangerinde og sangskriver søgte på et tidspunkt til Los Angeles, hvor hun blandt andet stødte på Anderson .Paak, før han fik sit store gennembrud med ‘Malibu’.

Nanna.B varmede således op, da .Paak og hans Free Nationals i februar gav koncert i Pumpehuset, og nu er hun selv klar med en ny single og tilhørende video.

‘Where is the $$$’ er et stykke eksperimenterende r’n’b, der svæver i sit eget univers af Nannas stemme, funky trommer og alverdens percussion. Sangen stammer fra den kommende ep ‘Lapis’, som Nanna.B selv har skrevet, spillet og produceret med en lille smule hjælp fra Tais fra Hukaos.

Herefter følger endnu en ep, og så har Nanna.B også et helt album på vej, der blandt andet er produceret af Iman Omari og netop Anderson .Paak, som Nanna.B har et tæt forhold til.

Forresten: Hvis du mener at have hørt det indledende citat før, så er det såmænd fra ‘The Wire’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af