Her er ugens fedeste fester: Christmas edition

Så blev det også jul i år... Her er fem fester, hvis du har planer om at fejre højtiden ekstra meget.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gløgglich med Ukendt Kunstner
Vanen tror er der gigantisk julefest på Train for alle eksil-aarhusianerne, der er hjemme til jul (og alle de bosiddende, selvfølgelig). Gløgglich plejer at diske op med et solidt program, og i år er ingen undtagelse, når både Ukendt Kunstner og Kesi spiller til torsdagsfesten. Astronaut og en lang række dj’s er også på plakaten.

Gløgglich
Torsdag den 22. december
Train
Læs mere om festen på Facebook


VICTORJONES3828-759x506
På Chateau Motel. Foto: Victor Jones/Soundvenue.

Lonely Girls Sad Club på Chateau Motel
Julen er én lang fest – også på Chateau Motel, der ekstraordinært holder åbent både den 22. december og 25. december. På torsdag inviterer Vanggaard-tvillingerne til Girls Girls Girls – The Christmas Edition med ekstra julestemning på Knabrostræde og masser af dj’s.

De fire kvinder fra Lonely Sad Girls Club tager sig af cocktail-loungen fra åbning til luk, mens navne som Dixen og Kim Kemi andre steder i klubben sørger for, at julefesten rammer sit højeste, inden vi alle tager hjem til familien den 24.

Chateau Motel: Girls Girls Girls
Torsdag den 22. december
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Svensk scratch-magi
Er du til god, gammeldags dj-stil med 1210’ere, vinyler og scratch, har Sigurdsgade et godt tilbud. Torsdag aften gæster to svenske pladevendere, Eka Scratch og Besh Obe, nemlig Nørrebro-festcentralens spritnye lounge. Forvent sømløse mix af funk, soul, r’n’b, hiphop og trap.

Eka Stratch & Besh One
Torsdag den 22. december
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook


StengadeJule-boogie på Stengade
På Stengade er det en fast tradition juleaften at blænde op for det årlige Julejam, når klokken slår midnat. Her kan man få sin jule-boogie på, når de tre rutinerede hiphop-djs’ DJ Cars10, ScratchMagic og Steen Rock hiver funky og røvrystende floorfillers ud af pladetaskerne.

Julejam på Stengade
Lørdag den 24. december
Spillestedet Stengade
Læs mere om festen på Facebook


VICTORJONES2961
Jolene. Foto: Victor Jones/Soundvenue.

Massiv julefest på Jolene
Den 24. december er ikke just årets største gå-ud-aften, men er du klar på at ryste julefedtet af dig på dansegulvet, bør du svinge forbi Jolene omkring midnat. Her lokkes der med et bomstærkt line-up bestående af Gejser-crewet, DJ on Iceland og 2 x Birket-Smith.

Jolene’s Big Christmas Eve 
Lørdag den 24. december
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af