Charme, varme og god karma: Se Rihannas takketale for Harvards Humanitarian-award

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gennem størstedelen af hendes karriere har hun lagt velgørende kræfter i forskellige projekter – fra studie-stipendier til fattige unge til stiftelsen af et kræftbehandlingscenter i hendes hjemby på Barbados. Hos Harvard University har de haft øje for Rihanna, der i nat blev hyldet for sin indsats med prisen ‘Humanitarian of the Year’.

Ved prisoverrækkelsen indtog Rihanna scenen med et par taknemmelige ord – indledt af lutter attitude og glimt i øjet med ordene »So I made it to Harvard… Never thought I’d be able to say that in my life!«. Talen kan ses i sin fulde længde i ovenstående klip, mens et uddrag kan læses herunder.

Vi anbefaler dog, at man nupper hele klippet, da det afsluttes af et par ord fra det muligvis mest nuttede barn i jakkesæt, du vil komme til at se i dag. Eller i år. Eller nogensinde.

Uddrag fra Rihannas takketale: »Da jeg var fem eller seks år gammel, kan jeg huske, jeg så tv og så de her reklamer. Jeg så børn, der led i andre dele af verden. Reklamerne, du ved – du kunne give 25 cent og redde et barns liv. Jeg tænkte for mig selv: ‘Gad vide, hvor mange 25 cent, jeg kunne spare sammen for at redde alle børnene i Afrika’. Jeg sagde til mig selv: ‘Når jeg bliver stor, og jeg kan blive rig, vil jeg redde børn over hele verden’. Jeg vidste bare ikke, at jeg ville kunne stå i den situation, da jeg blev teenager. Det, den lille pige, der så de reklamer, ikke vidste, er, at du ikke behøver at være rig for at være humanitær. Du behøver ikke være rig for at hjælpe nogen«.

Læs også: Hør Futures nye numre med Rihanna og The Weeknd

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af