Se billeder: Pophåbet Maggie Rogers sprudlede til Soundvenue Session i DR Koncerthuset

Se billeder: Pophåbet Maggie Rogers sprudlede til Soundvenue Session i DR Koncerthuset
Foto: Kasper Månsson/Soundvenue

Vi fik skudt forventninger i vejret efter Maggie Rogers’ sublime talkshow-optræden hos Jimmy Fallon i midten af februar. Derfor var det dejligt endelig at se det vidunderlige talent folde sig ud på dansk jord til en Soundvenue Session i DR Koncerthusets Studie 3, hvor man blandt andet kunne høre de forfriskende popkompositioner fra dette års debut-ep ‘Now That the Light Is Fading’.

Sponsoreret indhold
Musik og design hænger uløseligt sammen
Sammen med Oh Land vil Bolia hylde det kreative krydsfelt og hæve barren for individuelt design – se mere her.
Bolia

Og hey, hvem kan stå for de der bukser!

På søndag rammer endnu en Soundvenue Session København, når vi indtager Amager Bio med Kehlani.

MaggieRogers2MaggieRogers3MaggieRogers4MaggieRogers5MaggieRogers6MaggieRogers7MaggieRogers8MaggieRogers9MaggieRogers10MaggieRogers11MaggieRogers12MaggieRogers13MaggieRogers14MaggieRogers15MaggieRogers16MaggieRogers17MaggieRogers18