Her er ugens fem fedeste fester – Wood Wood-jubilæum, Mainstream og Knife Fest

Her er ugens fem fedeste fester – Wood Wood-jubilæum, Mainstream og Knife Fest
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Vi guider som altid til de bedste tilbud i nattelivet.

Wood Woods fejrer 15-års jubilæum
I år kan Wood Wood fejre 15 år i modebranchen, og med modeugen i København som bagtæppe har de linet op til noget af en fejring. Det hele starter kl. 16.00, hvor der ude foran Rust vil være fodboldturnering, dj’s, boder og food trucks.

Kl. 20.00 åbner dørene til festen på Rust, hvor en lang række dj’s fra ind- og udland står klar – blandt andre Kenton Slash Demon, Paranoid London samt Frisco og DJ Maximumbbk fra Skeptas Boy Better Know-hold fra London.

WW15Y celebration
Torsdag den 10. august
Rust
Læs mere om festen på Facebook


Knife Fest varmer op
I næste måned løber festivalen Knife Fest af stablen i Pumpehuset med masser af rockbands og elektroniske navne fra den danske undergrund, men allerede torsdag aften kan man varme op på værtshuset Sorte René på Nørrebro, hvor årets plakat præsenteres sammen med live-show med Kyo og dj-set fra Cool Breeze & Crewneck.

Knife Fest 2017 / Poster Launch
Torsdag den 10. august
Sorte René
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Forbrydelsen er større, end du tror
Jakob Cedergren har en fremmed kvindes liv i sine hænder i den intense one location-thriller ‘Den skyldige’. Find billetter og spilletider her.
EKSTERNT LINK
Nordisk Film

Mode-party på Chateau Motel
I anledning af modeugen rykker Han Kjøbenhavn ind på Chateau Motel (som altså holder torsdagsåbent), hvor de holder officiel efterfest for deres ‘Concrete’ SS18-kollektion. Eloq, Tiger, Lou Van og Serbern står blandt andet klar bag pladespillerne

Han Kjøbenhavn ‘The Concret'” SS18 Afterparty
Torsdag den 10. august
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook


Chicago-legende gæster Jolene
Lørdag aften har Jolene inviteret en af deres yndlings-dj’s til at sætte ild til dansegulvet. Sadar Bahar stammer fra den elektroniske musikmetropol Chicago og har været aktiv i adskillige årtier, hvor han har opbygget en enorm pladesamling og forfinet sin evne til at mikse sømfrit mellem house, disco, soul og funk.

Jolene presents: Sadar Bahar
Lørdag den 12. august
Jolene
Læs mere om festen på Facebook


Mainstream chiller på Refshaleøen
Festarrangørerne fra Mainstream har stået bag en række fester på Christiania og Grønttorvet med fokus på kønsdiversitet, men lørdag træder de ud af mørket og fyrer op under en dagsfest på Refshaleøen, hvor man kan chille til en lang række pladevendere fra kl. 14-22, mens man nyder det forhåbentlig gode vejr.

Sunsets Session by Mainstream at Baby Baby
Lørdag den 12. august
Refshalevej 147
Læs mere om festen på Facebook