Tre helt nye album du skal høre i dag

Tre helt nye album du skal høre i dag
Kesha.
Foto: Theo Wargo/Getty Images
Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne uge med et lidt sparsomt udvalg.

1. Frankie Rose ‘Cage Tropical’

Amerikanske Frankie Rose har i mange år været en undergrunds-darling som følge af sit virke i bands som Vivian Girls, Dum Dum Girls og Crystal Stilts. I disse bands stod den oftest på garagerock og postpunk, men i soloembede er Rose mere synthpoppet og 80’er-glad.

Hør albummet hos Spotify HER.

Hør albummet hos Apple Music HER.


2. Kesha ‘Rainbow’

Keshas historie – jævnfør retssagen mod Dr. Luke og dens konsekvenser for hendes karriere – er lang og ulykkelig, men nu er faktum altså, at sangerinden er tilbage med sit første album i fem år, der samtidig lyder som hendes bedste.

Hør albummet hos Spotify HER.

Hør albummet hos Apple Music HER.


3. Oneohtrix Point Never ‘Good Times OST’

Robert Pattinson-filmen ‘Good Time’ har netop haft premiere i USA, mens der endnu mangler endegyldig information omkring, hvorvidt vi får den at se i danske biografer. Som plaster på såret kan man dog lytte til soundtracket fra den altid opfindsomme producer Oneohtrix Point Never, der endda har fået Iggy Pop med på et enkelt nummer.

Hør albummet hos Spotify HER.

Hør albummet hos Apple Music HER.

 

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold