Her er weekendens syv fedeste fester – stor fødselsdag hos Jolene

Her er weekendens syv fedeste fester – stor fødselsdag hos Jolene
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Jolene kan i denne uge fejre 10-års fødselsdag, og flaget bliver hejst hele ugen. Det hele startede torsdag, men der er gang i Kødbyen både fredag, lørdag og søndag med et væld af udenlandske bookinger og lokale Jolene-kendinge.

Fredag er det også tid til Mesteren & Lærlingens årlige sommerfest med blandt andre Tue Track og Pladevennerne, mens det nye madmarked Reffen (på Refshaleøen, sjovt nok) holder åbningsweekend med en række koncerter og dj’s som Simon Dokkedal fra Den Sorte Skole.

Stadig fredag kommer den tyske techno-pioner Moritz von Oswald fra blandt andet Basic Channel forbi Culture Box, mens radiovært Carsten Holm og Gisli Galdur underholder på Natbar.

Lørdag kan du få din soul på i Absalon på Vesterbro, og så rykker vi til slut helt til søndag (mandag er jo helligdag) med Firehouse, som kører rendyrket Fire & Desire på Stengade.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af