Se en teaser-video til Drakes ‘Scorpion’ – albummet udkommer på fredag

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

?

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

Drake har udgivet en ny Instagram-video, der fungerer som teaser for hans kommende album, ‘Scorpion’, der udkommer på fredag. I teaseren ser vi en Drake, der først sidder ned, dernæst rejser sig, så kører i bil og slutteligt står i studiet for at indspille musik.

I løbet af teaseren får vi teksten »On June 29th… Octobers Very Own Presents… Scorpion«, hvilket øjensynligt kun verificerer det, vi allerede gik rundt og forventede: At Drakes ‘Scorpion’ udkommer på fredag via OVO. Men hvis man nu var i tvivl om titel, dato eller pladeselskab, så er det i hvert fald på plads nu.

Hvis man havde håbet, at teaseren bød på ny musik fra den canadiske superstjerne, må man se sig skuffet. Soundtracket til videoen er sangen ‘The Mark (Interlude)’ af den elektroniske gruppe Moderat. Man kan selvfølgelig spekulere over, hvorvidt dette mon betyder, at sangen bliver samplet af Drake, men det er nu ikke lige til at vide.

Læs også: Her er ALT, hvad vi ved om Drakes kommende album ‘Scorpion’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af