Artigeardit cruiser i en Cadillac i den syrede ‘Bagsæde’-musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis der er én sang, der især stikker ud på Artigeardits stærke nye album, ‘Idiot’, der udkom i fredags, var det nok ‘Bagsæde’. Her slipper den ellers så tilbagelænede rapper nemlig en energiudladning løs og hæver sin stemme på en måde, som vi ikke har hørt det før. Det gør sangen til én af albummets mest euforiske.

Nu har ‘Bagsæde’ fået en særdeles flot musikvideo, der er lavet af produktionsholdet Vida, der også stod bag videoerne til Artigeardits ‘Ses senere‘ samt ‘Idiot’-singlerne ‘Lov mig 1 ting’ og ‘Gothersgade’.

‘Bagsæde’-videoen har selvfølgelig en lækker bil med i form af en Cadillac, men ellers er det her faktisk en ret drømmende og næsten psykedelisk produktion. Der er Hunter S. Thompson-vibes i den druggy stemning og i Artigeardits excentriske stil.

Videoen ender (selvfølgelig) med en bytur på en eksotisk location, men inden da er der syrede sekvenser, hvor Artigeardit blandt andet spiser kylling, plukker appelsiner og fodrer sig selv med druer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af