Soundvenue Filmcast: ’The Martian’, den mesterlige ’Fargo’ sæson 2 og Mikkel Munch-Fals’ spark i nosserne på dansk film

Soundvenue Filmcast: ’The Martian’, den mesterlige ’Fargo’ sæson 2 og Mikkel Munch-Fals’ spark i nosserne på dansk film

Abonnér via iTunes
RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder/podcastdebutant Kenneth McNeil rumfilmen ’The Martian’, hvor Matt Damon igen er på afveje i rummet. Buzzen om filmen er stor – men lever den op til hypen, eller ryger den lige lukt i ’Prometheus’-kategorien af skuffende Scott-projekter?

Derefter skifter podboksen rumskibet ud med tidsmaskinen og rejser tilbage til 1979 og den amerikanske midtvest, hvor anden sæson af ’Fargo’ foregår. Et forrygende cast er i spidsen for den nye sæson, som mindst ét af podboksens medlemmer udråber som intet mindre end et mesterværk.

Trioen diskuterer også Mikkel Munch-Fals’ opsigtsvækkende spark i nosserne på dansk film og hans kritik af alt fra nordic noir til krigsfilm, psykologiske dramaer og ’Far til Fire’. Og så runder de naturligvis også den farlige og faste hurtigrunde, ligesom de anbefaler oplevelser fra streaming-tjenesterne.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.