TV 2 i stormvejr efter program-teaser, der mixer Mø, dansende politikere og årets modbydeligheder

TV 2 i stormvejr efter program-teaser, der mixer Mø, dansende politikere og årets modbydeligheder

TV 2 har i den grad fået ørerne i maskinen over en video, der til lyden af ‘Lean On’ med danser sig igennem året der gik – heriblandt terror, flygtningekriser, pigtråd og kampklædte betjente. Videoen, der er en teaser for TV 2’s årskavalkade, er blandt andet med deltagelse af Mø, Johanne Schmidt-Nielsen og Morten Østergaard.

Det er faldet rigtig mange for brystet at videoen giver indtryk af, at politikere og studieværter danser til verdens elendighed og reducerer det til letbenet lørdagsunderholdning. Det rejste sig i går aftes til en regulær shitstorm på TV 2’s Facebookside. I så høj grad, at TV 2 har besluttet at fjerne videoen og udsende en beklagelse, »hvis nogen skulle være blevet stødt«.

Det blev Johanne Schmidt-Nielsen eksempelvis selv, da hun så den færdige video. I går udsendte hun følgende respons til videoen på Facebook:

MØTV21

 

TV 2 har slettet videoen, men du kan se et par screendumps her:

MØTV22
MØTV24
MØTV23
MØTV25

 

På TV 2 Danmarks Facebookside ytrer flere imidlertid undren over, at TV 2 har valgt at fjerne videoen. Uanset hvad man mener, har TV 2 muligvis fået lidt mere indhold til sit nytårsshow.

Læs også: Spotify kaster et blik på musikforbruget i 2015: Drake, Mø og The Weeknd dominerer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af