Dansk YouTuber får sin egen app til at samle alt indhold et sted

Dansk YouTuber får sin egen app til at samle alt indhold et sted

Nordens største YouTube-netværk, Splay, går nu nye veje for at nå endnu bredere ud til deres publikum. Den første i netværket, Rasmus Brohave, har netop udgivet en app, der skal samle alt det indhold han producerer på tværs af platforme, så appen med andre ord bliver en samlet indgangsportal til hele Brohaves univers.

Ikke nok med det, er appen også drysset til med små eksklusive guldkorn til de allermest hardcore fans. Den giver ligeledes YouTuberne mulighed for at livestreame til appens brugere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Appen er et produkt af det nye værktøj Unicorn.me, som Splay har stillet til rådighed for profilerne i deres netværk. En del af tanken bag at udvide Splay-netværket med apps er, at tage magten over nogle af de sparsomme indtægtskilder, der er på sociale medier.

Planen for Splay er ifølge en pressemeddelse at flere af netværkets mere end 1.000 bidragydere skal udvikle deres egne apps.

Rasmus Brohaves app er ude til Android og iOS nu.

Læs også: Kommentar: YouTube-karaktererne skal bevise, at de kan fungere uden for YouTube

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af