Asus annoncerer tre prisbevidste smartphones i lækkert design og iøjnefaldende specs

For kort tid siden har den taiwanesiske elektronikproducent Asus løftet sløret for tre nye smartphone-modeller, der skal bane vejen til andele af det tætpakkede smartphonemarked.

Modellerne hedder ZenFone 3, ZenFone 3 Ultra og ZeFone 3 Deluxe og deler et nogenlunde ensartet design, men kommer i forskellige størrelser, henholdsvis: 5,5 tommer, 5,7 tommer og 6,8 tommer.

Hele vejen rundt har modellerne fået en upgrade fra plastic-smartphonen ZenFone 2 med bedre GPU, batterier og USB C-opladning.

Umiddelbart er det mest iøjnefaldende ved alle ZenFone 3-modellerne deres design, som virkelig ser lækkert ud med elegante farvesammensætninger og symmetriske linjer. Dejligt at se, at antennestriberne er stort set forsvundet. Modellerne skiller sig ud ved at bruge rundet metal med fingeraftryksscanneren som centrum. Det giver rammen et særligt spil, som er sjældent set i branchen.

ASUS-ZenFone-3-Family-text
Prisen ligger på henholdsvis 479, 299 og 499 dollar for de tre modeller.

Specifikationerne for ZenFone 3-standardmodellerne er fornuftige uden at chokere. De introducerer for første gang Qualcomms Snapdragon 625-processor, der er Asus’ bud på en processor i toppen af mid range-feltet.

Zenfone 3 Ultra kommer med en Snapdragon 820-processor, som stort set alle andre Android 6,0-flagskibe for tiden. Til gengæld har den uhørt høje 6 GB RAM i motorrummet, hvilket næsten lyder unødvendigt højt. Derudover adskiller den sig ved at være udelukkende i metal og være den første til at bruge Sonys 23 MP IMX318-kamerasensor.

For at gøre forvirringen total kører ZenFone 3 Deluxe på en Snapdragon 652-processor, der er en anelse bedre end ZenFone 3. Den trækkes af 4 GB RAM og et batteri på 4.600 mAh. Med den store skærm og forbedrede lyd er den skabt med video og gaming for øje.

De annoncerede vejledende udsalgspriser ligger på henholdsvis 299, 499 og 479 dollar, for ZenFone 3, ZenFone 3 Ultra og ZenFone 3 Deluxe.

Det er uvist, om modellerne kommer til salg i Danmark. Foreløbigt begrænser de sig til det kinesiske marked, men man har jo lov at håbe.

Læs også: Månedens gear og gadgets byder på vandtætte højtalere og Darth Vaders pladespiller

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af