Den næste iPhone bliver en tam opdatering, tyder flere rapporter på

Den næste iPhone bliver en tam opdatering, tyder flere rapporter på
Konceptfotos af iPhone 7

Flere og flere uofficielle rapporter tyder på, at den næste iPhone, der ligeledes uofficielt kaldes iPhone 7, ikke bliver den opdatering, som mange Apple-brugere ellers har vænnet sig til.

Siden introduktionen af iPhone 4 i 2010 har Apple fulgt det samme zigzag-mønster, hvor der udgives en iPhone med nyt nummer hvert andet år og opdateres med en S-model i de mellemliggende år. Følger man den rytme, kommer der en iPhone 7 til september.

Men flere og flere kilder melder om, at det er tvivlsomt, hvorvidt det reelt bliver en iPhone 7 eller en mindre opdatering til iPhone 6S. The Next Web skriver blandt andet, at den eneste iøjnefaldende opdatering på hardwarefronten er trådløs opladning og et farvel til højtalerstikket, samt en deraf tyndere model. Altsammen features andre modeller allerede rummer. Der er også mulighed for, at Apple slet ikke introducerer en ny opdatering til iPhone 6 i år.

Som vi tidligere har omtalt, er der en tydelig afmatning i innovationen inden for smartphones og derfor er det også plausibelt, at Apple ikke har vanvittigt meget i posen næste gang, men i stedet gemmer de banebrydende nybrud til 2017, hvor iPhone fylder ti år.

Som forbruger er et mere spredt opdateringsmønster naturligvis positive nyheder for pengepungen.

Læs også: iPhone-lyden bliver måske meget bedre: iPhone 7 får stereohøjtalere, hvis lydstikket dør

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af