‘Uncharted’-serien fortsætter med kendte karakterer: Se traileren til ‘The Lost Legacy’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da ‘Uncharted 4: A Thief’s End’ udkom var det på forhånd annonceret at det var enden på gavtyven Nathan Drakes interkontinentale narrestreger. Men noget tyder på, at Naughty Dog, der står bag den populære serie ikke er helt færdige med ‘Uncharted’-universet.

I hvert fald kunne de i weekend præsentere en trailer til en ny gren af universet, der i første omgang lander som DLC til ‘Uncharted 4’, hvis man vel at mærke har Deluxe-udgaven. Du kan se den gameplay-tunge trailer herover.

I traileren følger vi Chloe Frazer, der har et hårdtslående møde med Nadine Ross, vi i forvejen har stiftet bekendtskab med i henholdsvis ‘Uncharted 2’ og ‘Uncharted 4’ – hvor de var med som ikke-spilbare karakterer.

Universet rummer masser af andre fanfavoritter end bare Nathan Drake, der kunne tage spillene i en ny retning. ‘Lost Legacy’ virker umiddelbart som en prøveklud for dette.

Læs også: ‘Uncharted 4: A Thief’s End’ er generationens mest imponerende og helstøbte spil

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af