Duffer-brødrene teaser for ‘Stranger Things’ sæson 3: Teenagedramaet kommer i fokus!

Duffer-brødrene teaser for ‘Stranger Things’ sæson 3: Teenagedramaet kommer i fokus!
Matt Duffer instruerer Gaten Matarazzo, Noah Schnapp og Finn Wolfhard.

Sæson 2 af ‘Stranger Things’ er først for alvor begyndt at dominere mediebilledet den seneste uges tid, da flere har haft tid til at catche op på de ni afsnit. Andre spekulerer dog allerede på, hvad vi kan vente os fra The Duffer Brothers i den planlagte sæson 3.

»Den bliver ikke nødvendigvis større i skala. Det, jeg virkelig glæder mig til, er at give karaktererne en interessant rejse at tage på«, siger Matt Duffer til Indiewire.

The Duffer Brothers meldte tidligere i år ud, at de havde planer om, at den populære serie skulle slutte med sæson 4. Tredje sæson er stadig i en meget tidlig fase, hvor tvillingerne Matt og Ross Duffer sidder med en gruppe manuskriptforfattere og finder på ideer og 80’er-referencer, som kan puttes ind i historien.

»Det sjove for mig er, at vi kan lave film, men er ikke begrænset til at holde os inden for en tidsramme på to timer. Det giver et større lærred at male på og åbner op for en række nye fortællemuligheder«, siger Matt Duffer.

‘Stranger Things’-skaberne kan endnu ikke lufte konkrete detaljer, og den eneste, vi med sikkerhed kan forvente, er, at serien følger skuespillernes alder, og at deres teenageproblemer derfor kommer og mere i centrum.

»Jeg elsker det faktum, at de bliver skal til at være teenagere. Det er en meget dramatisk tid af dit liv, og drama er godt! Så jeg tænker, det er godt, at de tvinger serien til at udvikle sig«, fortæller Matt Duffer.

Der er med andre ord sikret rigeligt med tåkrummende øjeblikke, som den seneste sæson så småt luftede med de forskellige pardannelser blandt børnene på kryds og tværs. Ifølge skaberne bliver tredje sæson »noget nærmest underligt mere intimt« .

Det ville ikke være overraskende, hvis den helt store inspirationskilde for The Duffer Brothers i den kommende sæson bliver John Hughes. Han skabte sit eget genkendelige stempel i 80’erne med ungdomsfilm som ’En vild pjækkedag’, ’Pretty in Pink’, ’Sixteen Candles’ og selvfølgelig ’Breakfast Club’, der netop udkom i 1985, hvor handlingen i sæson 3 formentlig finder sted.

Læs også: ‘Stranger Things’-epilogscener blev droppet for at sikre kreativ frihed i sæson 3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af