‘Black Panther’s åbningsweekend er på vej til at slå alle Marvel-rekorder

‘Black Panther’s åbningsweekend er på vej til at slå alle Marvel-rekorder
Chadwick Boseman og Michael B. Jordan i 'Black Panther.

Ryan Cooglers sorte superheltefilm ‘Black Panther’ går i øjeblikket sin sejrsgang i biografer verden over, men selv Disney, der ejer Marvel, havde ikke forventet de svimlende millionbeløb, filmen har indtjent i sin åbningsweekend.

The Hollywood Reporter rapporterer, at Disney havde sat det forventede indtjeningsbeløb for åbningsweekenden til 100-120 millioner dollars, men publikum har taget så godt imod filmen, at den i stedet forventes at have indtjent mellem 205-210 millioner dollars siden premieren i USA i fredags.

Hvis regnskabet for weekendens indtjening ender med at holde stik, gør det ‘Black Panther’ til den bedst indtjenende Marvel-film i sin åbningsweekend nogensinde. ‘The Avengers’ ligger i øjeblikket i toppen af ranglisten med 207 millioner dollars tjent på sin premiereweekend, men det ser ‘Black Panther’ altså ud til at slå.

Herudover har filmen slået rekord som den største februar-premiere på en film nogensinde, ligesom det er den bedst sælgende premiere på en film af en afroamerikansk instruktør nogensinde. Og ender filmen med at bringe de forventede 210 millioner dollars ind på sine første fire dage (over den lange President’s Weekend i USA denne weekend), ligger ‘Black Panther’ solidt i en top 5 over de største filmpremierer nogensinde – p.t. kun overgået af ‘Star Wars: The Force Awakens’, ‘Star Wars: The Last Jedi’, ‘Jurassic World’ og, lidt endnu, ‘The Avengers’.

Læs også: ’Black Panther’ kan definere Marvel-filmene i mange år frem

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af