Netflix giver opdatering på ‘Squid Game’ sæson to – teaser, rolleliste og forventet optagestart

Netflix giver opdatering på ‘Squid Game’ sæson to – teaser, rolleliste og forventet optagestart
'Squid Game'. (Foto: Netflix)

Netflix staser stort på deres største succes til dato, den sydkoreanske hitserie ‘Squid Game’, som nu også udvides med en reality-spinoff.

Det er dog efterhånden lang tid siden, at vi har hørt en status på, hvor langt udviklingen af anden sæson af moderserien er.

Det rådede Netflix bod på i weekenden, hvor streamingtjenesten delte en kort teaser for den næste sæson og introducerede rollelisten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som forventet vender Jung-jae tilbage i rollen som Gi-hun, mens Lee Byung-hun vender tilbage som Front-Man. Også Wi Ha-jun og Gong Yoo er på plakaten.

De nye spillere tæller Yim Si-wan (‘Unlocked’), Kang Ha-Neul (‘Midnight Runners’), Park Sung-hoon (‘The Glory’) og Yang Dong-geun (‘Yaksha: Ruthless Operations’).

Anden sæson bliver fortsat med Hwang Dong-hyuk i instruktørstolen, og det forventes, at den går i optagelse senere på året. Det tyder altså på, at vi allertidligst kan forvente at se anden sæson i slutningen af 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af