Coronavirus rammer igen: Ubisoft udskyder ‘Far Cry 6’

Coronavirus rammer igen: Ubisoft udskyder ‘Far Cry 6’
'Far Cry 6. (Foto: Ubisoft)

Det var meningen, at det næste halve år skulle domineres af nye spil fra Ubisofts mest populære serier med ‘Watch Dogs: Legion’, ‘Assassin’s Creed Valhalla’ og ‘Far Cry 6’.

Nu må vi dog undvære ‘Far Cry 6’, der var sat til at udkomme 18. februar 2021. Det kan Ubisoft afsløre i deres seneste finansielle rapport og på Twitter.

Årsagen til forsinkelsen skyldes coronavirus, der allerede har ramt spilbranchen hårdt med adskillige forsinkelser, heriblandt ‘Cyberpunk 2077, som netop er blevet forsinket for tredje gang i år.

Det er dog ikke kun ‘Far Cry 6’, som Ubisoft har valgt at udskyde. ‘Rainbow Six Quarantine’, der ikke havde en præcis dato, men blot var sat til at udkomme næste år, bliver også rykket.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er ingen nye datoer på de to spil, men i fagtermer er spillene nu sat til at udkomme næste finansår. Det betyder, at vi kan forvente de to udgivelser mellem april 2021 og – hold nu fast – marts 2022.

Det virker urealistisk, at især ‘Far Cry 6’ skal rykkes så lang tid, men indtil videre må vi altså væbne os med tålmodighed.

Indtil da kan Ubisoft glæde sig over, at de netop har sendt ‘Watch Dogs: Legion’ på markedet til tiden, ligesom ‘Assassin’s Creed Valhalla’ stadig står til at udkomme som lanceringsspil til de nye konsoller fra den 10. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af