Gratis ‘FIFA 21’-opdatering lander tidligt til PlayStation 5 og Xbox Series X/S

Gratis ‘FIFA 21’-opdatering lander tidligt til PlayStation 5 og Xbox Series X/S
Kylian Mbappe i 'FIFA 21'. (Foto: EA)

Det var egentlig meningen, at den gratis opdatering af ‘FIFA 21’ til PlayStation 5 og Xbox Series X/S først skulle lanceres i morgen, men det lader til, at EA er i tidligt gavehumør.

I hvert fald ser det ud til, at opdateringen – der er gratis for alle, som allerede har købt ‘FIFA 21’ til Xbox One og PlayStation 4 – nu er tilgængelig på de nye konsoller, skriver Eurogamer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Opdaterer du til den nye udgave af ‘FIFA 21’, skal du være opmærksom på, at ikke alt indhold følger med over. Det er kun ens fremgang i Volta og Ultimate Team, der er kompatibel med næste generations konsoller.

Har du gang i en lang karriere på din PlayStation 4, kan du altså ikke fortsætte den på en PlayStation 5. Det samme gør sig gældende på Xbox.

Ejer du ikke ‘FIFA 21’ til en af de eksisterende konsoller, og kan du derfor ikke opgradere med den gratis opdatering, sættes spillet til salg som planlagt i morgen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af