Nu kan du endelig spille PlayStation 5-udgaven af ‘Cyberpunk 2077’

Nu kan du endelig spille PlayStation 5-udgaven af ‘Cyberpunk 2077’
'Cyberpunk 2077'. (Foto: PR)

Det har været en lang og sej tur for ‘Cyberpunk 2077’, siden spillet udkom i slutningen af 2020 til massiv kritik.

Især lanceringen på Sonys konsoller gik helt i vasken, og den længe ventede udgave af spillet til PlayStation 5 og Xbox Series X/S, som skulle været udkommet i løbet af 2021, blev i efteråret sat på standby for at fikse det enorme rod.

Nu kan CD Projekt dog endelig bekræfte, at den opdaterede version til de nyeste konsoller er tilgængelig halvandet år efter spillets oprindelige udgivelse.

Det betyder, at der nu skrues op for grafikken, ligesom der drages nytte af nye teknologier i konsollerne, heriblandt PlayStation 5-controllerens haptiske funktioner.

Selve spillet får også en større overhaling, hvor der nu tilføjes (og fjernes) løs og fast i indholdet. Faktisk er det så overvældende mange ændringer, at du roligt kan rive ti minutter ud af dagens trummerum og gennemgå dem alle her.

Opdateringen af ‘Cyberpunk 2077’ virker efterhånden så omfattende, at det er et helt nyt spil. Det kan man i hvert fald håbe på, for Soundvenue gav det oprindeligt blot tre stjerner og kaldte det »et miskmask af fejl og mangler«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af