‘Cyberpunk 2077’-efterfølger er officiel – får selskab af fire ‘The Witcher’-spil og en ekstra overraskelse

‘Cyberpunk 2077’-efterfølger er officiel – får selskab af fire ‘The Witcher’-spil og en ekstra overraskelse
'Cyberpunk 2077'. (Foto: PR)

Er du fan af spilfirmaet CD Projekt RED, er der godt nyt, for de har netop annonceret et nærmest vanvittigt skema for kommende udgivelser, der inkluderer intet mindre end seks titler.

Først og fremmest er det nu officielt, at det omstridte ‘Cyberpunk 2077’ får en efterfølger, der skal føre »franchisen videre og indfri potentialet for det dystre fremtidsunivers«, skriver Eurogamer.

Det vides ikke, hvornår efterfølgeren lander, men forhåbentlig bliver det i en bedre tilstand end det første spil, der skabte stor debat ved lanceringen i 2020, men som siden hen er blevet opdateret og finpudset gevaldigt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Witcher’-fronten kan vi også glæde os, da CD Projekt RED uddybede nyheder fra september om, at der er spandevis af udgivelser på vej.

Mere præcist er der tale om en helt ny trilogi, der lige nu går under kodenavnet ‘Polaris’, som skal udgives over en periode på seks år. Det er dog også det eneste, vi ved om de tre spil på nuværende tidspunkt.

Samtidig er der et helt andet spil undervejs under kodenavnet ‘Canis Majoris’, som godt nok er et helstøbt spil i ‘The Witcher’-universet’, men som ikke udvikles internt af CD Projekt RED.

Og, som det ikke allerede er nok, er et tredje projekt kaldt ‘Sirius’ også planlagt hos firmaet Molasses Flood. Dette lyder som et mindre udspil med singleplayer-missioner og multiplayer-elementer.

Som rosinen i pølseenden har CD Projekt RED annonceret et helt nyt spil, der hverken har relationer til ‘Cyberpunk’ eller ‘The Witcher’.

Lige nu kaldes det blot ‘Hadar’ og beskrives som i så tidlig en fase, at udviklingen ikke en gang er gået i gang, men at selve konceptet stadig udarbejdes.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af