Manchester City har lige ødelagt TikToks bedste meme

Manchester City har lige ødelagt TikToks bedste meme
Raheem Sterling. (Foto: Clive Brunskill/Getty Images)

Årets mest virale (og ærlig talt også bedste meme indtil videre) har været såkaldte sea shantiesTikTok – sange, der på melodisk vis holdt humøret oppe hos sømænd i gamle dage.

På TikTok blev de gamle sange hevet frem af irske Nathan Evans, der med sangen ‘Wellerman’ hurtigt fangede folks opmærksomhed.

Siden da er TikTok blevet opslugt af ‘Wellerman’, hvor de har bygget videre på Evans’ udgave med TikToks populære duetfunktion.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@jonnystewartbass

#duet with @the.bobbybass SHANTY TIME once again! Adding a lower middle harmony :) @nthnevnss @_luke.the.voice_ @apsloan01 #shantytok #wellerman

♬ original sound – N A T H A N E V A N S S

‘Wellerman’-trenden er siden da eksploderet på TikTok (og på Twitter med denne deepfake, som du ikke bør snyde dig selv for), men nu er vi nået dertil, hvor et meme går fra sjovt til ødelagt.

Dødsstødet kom ud af det blå fra Manchester City, der som opvarmning til weekendens kamp mod Crystal Palace kom med deres take på ‘Wellerman’-deepfakes.

Med videoen kan vi konkludere to ting: ‘Wellerman’-trenden er nu udvandet – i hvert fald udenfor TikTok – og Manchester Citys talent for deepfakes er omtrent lige så imponerende som deres evner til at vinde Champions League.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af