Crazy Frog gør comeback på TikTok

Crazy Frog gør comeback på TikTok
Crazy Frog. (Foto: Mach 1)

Husker du den blå frø Crazy Frog fra de tidligere 00’ere, der havde et kæmpe hit med »ding, ding, ding«-sangen ‘Axel F’?

Hvis ikke, kan du snart glæde dig til at opleve den møgirriterende frø på de sociale medier, når den gør comeback på TikTok den 10. december. Det skriver BBC.

Crazy Frogs genkomst skal kombinere klassiske sange med platformens virale trends.

Samtidig geares der også op til mobilspil, merchandise og sågar en tour, hvis du skulle lede efter en hadejulegave til din bedste ven.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge Sony Musics Wolfgang Boss, der er chef for firmaets kunstneriske udvikling og som har produceret frø-musikken via sit eget pladeselskab Mach 1, er det er perfekt match mellem døgnfluen og TikTok.

»Da vi startede Crazy Frog, var der ingen TikTok, det eksisterede ikke«, siger Boss. »Men nu er TikTok super vigtigt. Det er den førende platform for at dele ny musik og sjove ting, der er forbundet med musik«.

TikTok har de seneste år været med til at skabe en lang række nye stjerner, som netop har bygget deres succes på platformen med virale sange og videoer, heriblandt Addison Rae og Lil Nas X.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af