Nu kan du købe Tesla-merchandise med Elon Musks yndlings-kryptovaluta

Nu kan du købe Tesla-merchandise med Elon Musks yndlings-kryptovaluta
Elon Musk. (Foto: Pool/Getty Images)
views

Elon Musk har længe haft et komisk, men forvirrende, forhold til kryptovalutaen Dogecoin, der mest af alt bare er en stor joke.

Når Tesla-stifteren nævner den på Twitter, stiger den som regel gevaldigt. Og det er ikke meget anderledes i dag, for Musk har netop annonceret, at Tesla nu accepterer den som betaling i deres webshop.

Umiddelbart skulle man tro, at det var et drilsk stunt, men den er god nok. Og to produkter hos bilfirmaet er faktisk udelukkende mulige at købe, hvis man hoster op med kryptovalutaen.

Der er tale om et bæltespænde, der med den nuværende kurs koster 1045 kroner, samt Teslas Cyberquad – en ATV’er for børn (og barnlige sjæle) – som koster 15.000 kroner.

Dogecoin startede sit liv som et meme online, hvorefter den har formået at holde liv i sig som en volatil, men også særdeles populær kryptovaluta, isør på grund af Musks forkærlighed for den.

Efter annonceringen steg kursen på den således med mere end 20 procent, men er siden da faldt til et hop på cirka 12 procent i skrivende stund.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af