Y-3 designer rumdragter for Virgin Galactic – verdens første kommercielle rumrejseselskab

Yohji Yamamoto og resten af holdet bag det japanske modebrand Y-3 har altid været kendt for deres futuristiske udtryk. Nu tager de skridtet videre og designer faktiske rumdragter til Virgin Galactic, multimilliardæren Richard Bransons forsøg på at gøre rumrejser tilgængelige for dødelige turister i den ‘nærmeste fremtid’ – hvad det så end vil sige.

De to samarbejdspartnere har netop sluppet en række billeder og en lille video omhandlende prototypen på den første pilotdragt, de er i gang med at udvikle, med alt hvad det indebærer af funktionalitet, sikkerhedsforanstaltninger, sære (men seje) materialer og moderigtige detaljer. Det er indtil videre blevet til en sort sag, der sagtens kunne være blevet hevet ud af kostumeafdelingen på den nyeste ‘Star Wars’-film, med velplacerede lynlåse og detaljer i hvad der kunne ligne læder og neopren (men nok ikke er det).

Hvem siger, man ikke kan se stilet ud i rummet?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Y-3.VG.Flight-suit_o0ycseY-3.VG.Flight-suit 7_o0ycv9Y-3.VG.Flight-suit2_o0ycrdY-3.VG.Flight-suit.8_o0ycupY-3.VG.Flight boot1_web_Final_o0ycvtY-3.VG.Flight boot3_web_Final_o0ycwkY-3.VG 1_o0ycxp

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af