Beyoncé droppede den røde løber og kom for sent til Golden Globes – men løb med opmærksomheden

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Den røde løber handler selvfølgelig om opmærksomhed, om at holde sit personlige brand varmt. Men samtidig er det næsten blevet en trend af de helt store stjerner ikke gider tage turen foran de mange fotografer på vej til prisuddelinger og andre events. De har ikke brug for opmærksomheden – eller de skal nok få den alligevel.

Det beviste Beyoncé – og Jay-Z – da parret ankom en time inde i Golden Globe-showet i nat. På den måde kan Beyoncé også bedre selv styre sin visuelle fremtoning. Hun tillod heller ikke fotografer, da hun og Jay-Z sidst spillede i Danmark. Og ja, nu har hun så netop delt sine egne billeder af parret.

Hun ville selvfølgelig have landet på alles bedstklædte lister – på vores var hendes todelte kjole med de dramatiske skuldre nok have landet i den grafiske tendens.

Beyoncé var nomineret i kategorien for bedste sang i en spillefilm for ‘Spirit’ fra live-action-remaket af ‘The Lion King’, men hun måtte altså se sig overgået af Elton John og Bernie Taupin, der vandt statuetten for ‘I’m Gonna Love Me Again’ fra ‘Rocketman’.

Ifølge Variety ankom Beyoncé og Jay-Z næsten en time inde i showet, imens Kate McKinnon skulle give Carol Burnett-prisen til Ellen DeGeneres, og som man kan se på billedet oven for bærer deres bodyguard to flasker Ace of Spades-champagne, som Jay-Z er medejer af. Sådan.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instagram flyder selvfølgelig over med diverse billeder og klip af Beyoncé fra showet, hvor hun tydeligvis hygger sig med lidt champagne og småsludre med blandt andre J-Lo.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af