Wolfkin

Da de første toner af åbningsnummeret ‘These Are All Illusions’ rammer, går mine tanker straks i retning af John Lennon, som han lød i The Beatles’ mest syrede periode, og sådan går det slag i slag på Wolfkins debut, der går på strandhugst i 60’ernes og 70’ernes rock og pop. Teksterne befinder sig i det lumre, endda småsadistiske hjørne. Der er lagt op til narrestreger.

Wolfkin består af Lars ‘I Lommen’ Vognstrup (tidligere Money Your Love) og Kristian Gotfredsen. Ifølge duoen selv er musikken inspireret af filmmusik, og ambitionen er at skabe billeder for lytterens indre blik. Det lykkes da også på et nummer som ‘A Vacant Heart’, der er fyldt med masser af aftenstemning. Det svævende synth-tema minder en del om soundtracket til en gyserfilm fra 70’erne. Oven på denne bund ligger et sprælsk cowboybeat med twangguitar, og det hele smelter sammen i en fin lille popsang. På ‘7th Heaven’ får de flotte keyboardmelodier lov til at brede sig ud og sprede nattestemning blandet med en intens vokal.

Desværre kommer Wolfkin ikke så meget videre end luftige popmelodier oven på et synth-temaer. For mange sange er skåret over den samme form, og trommeprogrammeringen virker noget monoton.

Wolfkin. 'Brand New Pants'. Album. Crunchy Frog.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af