Wolfkin – lovende takter

Århus Festuge blev skudt i gang fredag, og på Musikcaféen lykkedes det også indledningsvis for Wolfkin at sparke en fest i gang. Første nummer var den western-agtige titelsang fra debutalbummet ‘Brand New Pants’, og den trak en del unge, dansende kvinder ud på gulvet foran scenen. Den begejstring varede dog ikke ved, og efter yderligere et par numre var dansegulvet igen tomt.

Duoen Lars Vognstrup og Kristian Godtfredsen var til lejligheden udvidet med yderligere tre musikere, og især de analoge trommer var en god opgradering i forhold til de lidt ferske elektroniske, der præger albummet. Wolfkin er et udmærket liveband, som virker fornuftigt sammenspillet, og musikerne forstår samtidig at komme ud over scenen. Så mangler de bare at få lidt flere sange på repetoiret, for de lidt svagere indslag fra debuten var med til at lukke luften ud af koncerten lidt for tidligt. Festen lukkede, og det var en skam, at Wolfkin ikke kunne holde det fine niveau, der ellers blev indledt med.

Lyden denne aften var lidt som kom den gennem en dyne, men det passer udmærket til Wolfkin-universet, for det er på det (plettede) lagen at bandets musik er undfanget. Og så var det en fornøjelse at se kvinderne vride sig på dansegulvet til de særdeles lumre tekster. Så længe det varede.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af