Telefon Tel Aviv

Det er under tragiske omstændigheder, at Telefon Tel Avivs tredje album ser dagens lys. Den Chicago-baserede duo er siden færdiggørelsen af albummet blevet til et enmandsprojekt, da Joshua Eustis den 22. januar mistede sin bedre halvdel i bandet, Charles Cooper, der på mystisk vis døde i en alder af kun 31 år.

Bag sig har de to herrer udgivelserne ‘Fahrenheit Fair Enough’ (2001) og ‘Map of What Is Effortless’ (2004), der begge bevæger sig inden for IDM-genren. At tempoet er sat i vejret på nærværende plade afspejles i valg af pladeselskab – ‘Immolate Yourself’ skydes af sted fra berlinerselskabet Bpitch Control, hvilket efter alt at dømme skal ses i lyset af samarbejdet mellem tyske Apparat og Joshua Eustis. Et samarbejde der ligeledes lader sig afspejle på ‘Immolate Yourself’, der bærer på de samme melodiske kvaliteter, som kendetegner Apparats roste album ‘Walls’ fra 2007.

Duoens tredje langspiller er gedigen synthpop, der med sit gennemgående høje tempo sigter mod dansegulvet, hvor de ferske numre tilsættes en let og lys vokal, som ganske forsigtigt ligger sig oven på de skærende og kantede beats.
Enkelt og præcist skåret – med en groovy basgang over knækkede synth-effekter og taktfast trommeprogrammering tilsat ekko og en blød og lettere corny vokal er de elementer, der gør ‘You Are the Worst Thing in the World’ til en af pladens absolutte højdepunkter.

Telefon Tel Aviv. 'Immolate Yourself'. Album. BPitch Control/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af