‘Chance the Dropout’: Nyt mixtape sammenfører Chance-linjer med Kanye-beats

‘Chance the Dropout’: Nyt mixtape sammenfører Chance-linjer med Kanye-beats

Chance the Rapper har flere gange udtrykt, at Kanye West ikke blot er en stor inspiration, men ligefrem en afgørende mentor. For ikke så længe siden forklarede han sin store fascination af Kanye i et DJ Semtex-interview, og de to byfæller har indbyrdes medvirket på hinandens seneste fuldlængdeprojekter.

Netop en udtalelse fra førnævnte interview er nu blevet introen på et nyt mixtape ved navn ’Chance the Dropout’, der på forunderlig vis sammenælter Kanyes beats med Chances linjer. Titlen refererer naturligvis til Kanyes debutplade ’The College Dropout’, som var Chances først indkøbte album og grunden til, at han i dag er gået hiphop-vejen.

Det sammenførte mixtape er tilvejebragt af DJ Critical Hype og DJ Clyde, som har arbejdet på projektet i halvandet år.

»Jeg elsker Chance som kunstner, og Kanye er en af de bedste producere nogensinde. (…) Det virkede som et match made in heaven og en alletiders måde at bygge bro mellem en ny og ældre Chicago-artist«, udtaler Critical Hype om ideen til Pigeons & Planes.

På trods af at mixtapets titel hentyder til Kanyes debutplade, er det ikke kun beats fra albummet, der figurerer på tracklisten til ’Chance the Dropout’. Der er også skæringer fra blandt andet ’The Life of Pablo’, ’808s & Heartbreak’ og sågar Kanyes producerdiskografi for andre kunstnere. I øvrigt er det Ian Klarer – manden bag Run the Jewels’ flotte albumcovers – der har udarbejdet det fortræffelige cover.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

chance the dropout

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af