Roskilde Festival flytter to scener til nye lokationer på pladsen

Roskilde Festival flytter to scener til nye lokationer på pladsen
Orange Scene, 2018. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Roskilde Festival er i evig forandring, og 2019 kommer til at byde på nye placeringer til to af musikscenerne: Avalon og Apollo. De nye planer er blevet fremlagt på et fællesmøde frem mod Roskilde Festival 2019, skriver Roskildenyt.

Avalon skal flytte ind i det område, som indtil videre er blevet brugt til Backstage Village, tidligere kendt som Mediebyen. Ifølge Roskildenyt er flytningen stadig i afklaringsfasen, men de naturlige omgivelser i området ved Backstage Village skulle være medvirkende til at skabe nogle endnu mere passende rammer for teaterscenen, hvis design forbliver uændret. Det vides endnu ikke, hvad der så skal ske med Backstage Village.

Apollo flytter så hen på Avalons gamle plads. Hvilket vil sige, at scenen med fokus på hiphop og elektronisk musik rykker væk fra sin placering lige ved udgangen til campingområdet. Selve musikprofilen på Apollo forbliver uændret, men der er planer om et nyt design.

Roskilde Festival har indtil videre annonceret 13 navne til næste års plakat – blandt andre Travis Scott, The Cure, Tirzah og Alma.

Læs også: Er Travis Scott klar til Orange – og er Orange klar til ham?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af