Kanye West tager Carpool Karaoke til et nyt skyhøjt niveau

Hvem skulle have troet, at man nogensinde ville opleve Kanye West i noget så stuerent som James Cordens virale talkshow-indslag Carpool Karaoke? I hvert fald ikke os. Ikke desto mindre har Corden af mange omgange forsøgt at stable et indslag på benene med en tilsyneladende utilregnelig Kanye, der ved en enkelt lejlighed aflyste med så sen varsel, at det endte med at koste Cordens ‘The Late Late Show’ 45.000 dollars (ca. 300.000 danske kroner).

Og der er ikke noget, der tyder på, at det nødvendigvis har været et billigere setup denne gang, for den albumaktuelle rapper har selvfølgelig omarbejdet konceptet en smule, så det passer bedre til hans notorisk store ambitioner. Kanye kører selvfølgelig ikke bare rundt på forsædet af en bil og synger med på sange fra bilradioen – nej, han fylder da et helt fly med sit Sunday Service-gospelkor i en såkaldt ‘Airpool Karaoke.’

I kølvandet på Kanyes nye gospelalbum ‘Jesus Is King’ falder samtalen, som i mange andre nylige interviews, naturligvis på hans religiøse omvending. Rapperen fortæller blandt andet, at han ikke fortryder noget fra sit ‘tidligere liv’, ligesom han har forsøgt at lægge sin altoverskyggende perfektionisme fra sig: »Det er blasfemisk at tro, at man som menneske kan gøre noget perfekt. Gud er det eneste perfekte, der findes, så det eneste, der kan være perfekt, er Guds plan«, fortæller Kanye, umiddelbart inden han sammen med Sunday Service-koret giver en fantastisk liveudgave af klassikeren ‘Jesus Walks’.

Interviewet er dog ikke kun alvorligt, og vi ser også, hvordan gospelmusikkens toner gang på gang bringer smilet frem på Kanyes læber. Han leverer desuden et af de mere legendariske disses i Carpool-konceptets historie, da han fortæller om ægteskabet med Kim Kardashian: »Folk synes ikke, det var sejt at blive gift. Så blev jeg gift, og folk var sådan: ‘Wow, det ser fedt ud’«, fortæller Kanye, hvortil Corden griner: »Der er da aldrig nogen, der har synes, det ikke var sejt at blive gift med Kim Kardashian«. »Jo, Kris Humphries«, siger Kanye med en sjælden portion selvironi i et noget uventet shoutout til Kardashians eksmand, som hun på mærkværdig vis var gift med i blot 72 dage, kort tid inden hende og Kanye begyndte at ses.

Hele seancen sluttes af med nummeret ‘Selah’ fra ‘Jesus Is King’, hvor Kanye nærmest er i trance.

Læs anmeldelse: Kanye West ‘Jesus Is King’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af