Jennifer Lopez fuldendte sit comeback-år som vært for ‘Saturday Night Live’

2019 var året, hvor Jennifer Lopez for alvor gjorde comeback. Den 50-årige skuespiller og sanger medvirkede i det roste stripperdrama ‘Hustlers‘, som mange lige nu spår til at indbringe hende både en Golden Globe- og en Oscar-nominering. Og så begyndte hun på sin verdensturné, der strækker sig ind i 2020, hvor hun også spiller til Super Bowl’s halvlegsshow.

Prikken over i’et for Bronx-pigen var selvfølgelig et værtskab for ‘Saturday Night Live’ i hjembyen New York City. Og her brugte J-Lo da også størstedelen af sin åbningsmonolog på at kommentere på det vilde år, hun har haft, mens hun også sang ‘Santa Claus Is Coming To Town’.

Aftenen bød også på en række sketches, hvor Lopez blandt andet blev forelsket i sin uduelige roadie, spillet af Pete Davidson. I en anden sketch vandt hun et surprise home makeover, som hurtigt kom til at handle om hendes underscoring af en bebrillet mand, og senere gav hun den som hardcore fitnessinstruktør. Juletiden blev også dyrket til fulde, da J-Lo førte an for en gruppe »hip-hop julesangere«.

DaBaby stod for aftenens musikalske indslag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af