Ny trailer: Sving, slås og snigmyrd dig gennem Londons gader i ‘Assassin’s Creed Syndicate’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Snigmorderspillet Assassin’s Creed har været en ultrapopulær franchise siden det første spil udkom i 2007. Seneste spil i rækken med undertitlen ‘Unity’ fik dog drøje hug fra rigtig mange anmelder og brugere. Så presset på spiludviklerne hos Ubisoft er stort op til udgivelsen af næste spil i rækken, ‘Syndicate’, der lander 23. oktober.

Spillet finder sted i det 19. århundredes London, hvor man kan spille som søskendeparret Evie og Jacob Frye, der under den industrielle revolution kæmper for at vriste befolkningen ud af slavelignende forhold og samle dem om en fælles kamp for slummen.

Ubisoft tilbyder det første indtryk af gameplayet i en trailer for spillet i en alpha-version, hvor nogle af de nye features bliver demonstreret. Mest bemærkelsesværdigt er, at man på bedste Batman-vis kan fire sig op på bygninger med en gribekrog, køre hestevogn og deltage i store slåskampe mod rivaliserende bander.

Derudover kan det nævnes, at du kan slå fjender ihjel med objekter i spillet og at slagsmålssystemet er blevet opdateret, så det er hurtigere og mere responsivt.

‘Assassin’s Creed Syndicates’ kommer til Xbox One, PS4 og pc.

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af