Video: Se Paul Thomas Anderson og Ben Afflecks hylende morsomme SNL-sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Før ’There Will Be Blood’ og ’The Master’, ’Operation Argo’ og ’Gone Girl’ stod Paul Thomas Anderson og Ben Affleck i 2000 bag en hylende morsom Saturday Night Live-sketch om berømmelse og fankultur. Det er en parodi på det hedengangne MTV-program ‘FANatic’, hvor hysteriske fans fik muligheden for at møde deres idoler.

I parodien, som P.T. Anderson både har skrevet og instrueret, ses Affleck som klodens største Anna Nicole Smith-fan, som får muligheden for at møde sit idol sammen med vennen Jimmy Fallon. Da Affleck i sketchens indledning laver det mest kiksede slam dunk i basketball-historien, står det klart, at der er solide grin i vente.

Her 15 år efter synes Andersons Nicole Smith-parodi måske en anelse barsk. Afflecks læspende voksenbaby forklarer, at skuespillerinden er en stor inspiration for ham, fordi hun undlod at begå selvmord, da hun egentligt burde have gjort det. Syv år senere døde hun af en overdosis.

Det kunne Anderson og Affleck dog ikke vide, og der er al mulig grund til at se deres SNL-sketch. Den er hysterisk morsom!

Læs også: Lyt til diskussionen af ‘Birdman’, Oscar og ‘The Imitation Game’ i Soundvenue Filmcast

Læs også: Ben Afflecks bedste og værste roller

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af