TV 2 Play lancerer landets første program udelukkende om tv-serier

TV 2 Play lancerer landets første program udelukkende om tv-serier

Tv-programmer om film har – paradoksalt nok – levet et turbulent herhjemme i nyere tid, men på DRK har Filmselskabet kørt gennem adskillige år med succes. Og måske er det det, der har givet TV 2 modet til at byde ind med en pendant med en lidt anden indgang til de levende billeder.

Kanalen lancerer nemlig nu et program om filmmediets dødsfjende, tv-serierne. ‘Serieland’ skal tage udbuddet på de danske streamingtjenester under kærlig behandling, og i værtsstolene sidder Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb. De bestyrer i forvejen Radio24syvs ‘Stream Team’ og vil altså nu bringe livlig seriediskussion til folket under begge faner.

I hvert program vil makkerparret få besøg af en gæst, ikke helt ulig konceptet i netop ‘Stream Team’. Det skal for en god ordens skyld bemærkes, at det ikke er Lundberg og Dirks Gottlieb, der ses på billedet ovenfor.

Det er streamingtjenesten TV 2 Plays første egenproducerede program, og det skal blive spændende at se, hvordan programmet håndterer den åbenlyse problemstilling, der kan opstå, når de skal kritisere TV 2’s egne, dyrtproducerede serier og samtidig leder folk hen på TV 2 Plays konkurrenter som Netflix og HBO Nordic.

‘Serieland’ kan første gang ses onsdag den 29. april på TV 2 Play og vil også blive vist på TV 2 Zulu.

Lyt til Soundvenue Filmcast: ‘Game of Thrones’  som eventserie/ Vinterbergs internationale comeback

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold