HBO arbejder på ’Deadwood’-film

HBO arbejder på ’Deadwood’-film

HBO’s hårdkogte westernserie ’Deadwood’ med Ian McShane som storsvovlende barejer regnes vidt og bredt som et af hovedværkerne i dramaseriens tredje guldalder, men svigtende seertal betød, at serien aldrig fik en forløsende konklusion. Den blev således afblæst efter tredje sæsons åbne slutning.

Efter det abrupte punktum svirrede rygterne længe om en fortsættelse i spillefilmformat, men det blev ved de gode intentioner. I hvert fald indtil nu. Garret Dillahunt, der inkarnerede den sadistiske geolog Francis Wolcott i serien, har nemlig genantændt håbet hos den dedikerede fanskare med et par pirrende tweets.

»Så øhm… jeg har hørt nogle troværdige rygter om en ’Deadwood-film«, skrev han, inden han slog over i en bønfaldende tone: »Kom nu, HBO… I lavede ’Entourage’-filmen. Giv nu ’Deadwood’-fansene lidt forløsning«.

Dillahunts kilder har vist sig pålidelige, for som svar på skuespillerens tweets bekræftede en HBO-talsmand over for Variety, at kabelstationen reelt arbejder på en ’Deadwood’-film. Han betonede dog, at processen endnu befinder sig på et meget tidligt stadie.

’Deadwood’ fristede en tilværelse på HBO fra 2004 til 2006 og skovlede otte Emmy-statuetter og en enkelt Golden Globe ind undervejs.

Læs også: Vores filmredaktør mener – Dramaseriens guldalder kan være slut

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold