10 mandlige skuespillertalenter, der står over for det store gennembrud

Hvem skal gøre Brad Pitt, George Clooney og Ryan Gosling rangen stridig som Hollywoods mest eftertragtede mandlige skuespillere? Vi fremhæver 10, som du formentlig kommer til at høre meget mere til de næste par år, og hvis navne du derfor lige så godt kan lære at kende med det samme.

Joe Alwyn
1. Joe Alwyn

Ang Lee er en af verdens førende instruktørnavne (han er blandt andet dobbelt Oscar-vinder), og han har en lang historie med at introducere filmpublikum for nye navne.

Han har blandt andet været med til at søsætte seriøse karrierer for Kate Winslet (’Sense and Sensibility’), Tobey Maguire (’The Ice Storm’) og trioen Michelle Williams, Anne Hathaway og Kate Mara (’Brokeback Mountain’). Så når han giver hovedrollen i sin kommende film, 3D-krigsdramaet ’Billy Lynn’s Long Halftime Walk’, til et ubeskrevet blad som Joe Alwyn, kan vi godt allerede nu begynde at smage på navnet, for mon ikke vi får rig lejlighed til at lære ham at kende ad åre?

Historien om Alwyn er, at Lee skrev kontrakt med ham til hovedrollen som titlens Billy Lynn, allerede inden Alwyn havde fået sig en agent. Lee plukkede ham som et friskt skud fra en London teaterskoler.

Det er et sats at hænge en film (med en Oscar-venlig premieredato sidst i november 2016) med et stort budget op på en 24-årig grønskolling uden den mindste filmerfaring, men Lee må have været sikker i sin sag. Lad os bare slå fast, at den unge englænder har udseendet med sig, men derudover hjælper det selvfølgelig, at Lee har sikret sig et birolle-cast bestående af Kristen Stewart, Vin Diesel (!) og Steve Martin. Alwyn kan tids nok blive allemandseje.

Alwyn er også for tiden optaget af indspilninger af Julian Barnes’ fremragende Man Booker-prisvindende kortroman ’The Sense of an Ending’, hvor han spiller over for Emily Mortimer, Jim Broadbent og Charlotte Rampling.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold