HBO-hittet ‘Togetherness’ er tilbage med sæson 2 – se teaseren

Som så mange andre faldt vi tidligere på året i svime over Duplass-brødrenes dramedy ‘Togetherness’ om ægteparret Brett og Michelle, hans ven Alex og hendes søster Tina, der ender under samme hus i L.A.

»’Togetherness’ er afsindigt rørende, og hvis du kan komme igennem første sæsons otte afsnit uden at 1) græde og 2) grine højt, må du være gjort af et helt, helt andet stof end Brett, Michelle, Tina og Alex. Og mig«, skrev vores anmelder og kvitterede med fem stjerner.

22. februar vender serien så tilbage med sæson 2 på HBO Nordic, og at dømme ud fra den første lille teaser er der mere af samme humor og bittersøde alvor i vente. Den fallerede skuespiller Alex og den lidt for tidligere hottie Tina sværmer stadig om hinanden, mens Brett og Michelle tilsyneladende stadig afsøger nye side af sig selv efter at have tabt gnisten i familiens småbørnstrummerum.

I de fire hovedroller er Mark Duplass, Melanie Lynskey, Amanda Peet og Steve Zissis suveræne, og man kan næsten ikke vente med at tilbringe de små fire timer, en sæson samlet varer, i selskab med dem.

Sponsoreret indhold
Hver lørdag fra klokken 23 ...
... forvandles Hotel Cecil til Cecil AM. Kom indenfor og mærk stemningen.
Cecil AM