Yipikaye! Honest Trailers hylder ‘Die Hard’ som den ultimative julefilm

Normalt drypper sarkasmen af skærmen, når de vittige hoveder hos Screen Junkies ugentligt uddeler rappe verbale klø til diverse storfilm i de hylende morsomme Honest Trailers.

Men nu er det juleferie, og der er kommet anderledes, mere rørstrømske boller på suppen. Sålunde har Screen Junkies i denne uge i stedet for deres vanlige film-roasts skabt en begejstret hyldest til ’den ultimative julefilm’, ’Die Hard’.

For som den velkendte trailer-stemme bebuder:

»What? You thought we were gonna crap on ’Die Hard’? The guy’s tank top is in the Smithsonian, for crying out loud! This movie is frigging perfect.«

Og det er da også svært, ikke at blive en smule nostalgisk over så smittende begejstret et gensyn med instruktør John McTiernans geniale jule-actionbrag, der famøst parrede Bruce Willis’ hverdagshelt John McClane overfor debutanten (!) Alan Rickmans uforglemmelige superskurk Hans Gruber.

Så for sidste gang i år: Glædelig jul derude!

Annonce