Ethan Hawke brillerer som jazzlegenden Chet Baker i ‘Born To Be Blue’ – se første trailer

Ethan Hawke er nok allermest kendt for at kysse lidt på Julie Delpy i den fremragende ‘Before’-trilogi og generelt cirkulere rundt om instruktøren Richard Linklater som en inspirerende muse.

Men nu indtager han lidt uvant rolle som jazz-legenden Chet Baker i den kommende ‘Born To Be Blue’. Filmen handler om musiklegendens comeback i 60’erne og hans evige problemer med alkohol og stoffer. Forholdet til hans sorte kone samt diverse op- og nedture danner tilsammen et portræt af kunstneren, der indtil videre har fået internationale anmeldere til at pege tommelfingrene opad, især på grund af Hawkes præstation.

The Playlists Sam Fragoso skrev om filmen: »Alt i alt er ‘Born To Be Blue’ fair over for sit emne. Specielt Hawke blomstrer som den hårdtprøvede kunstner, der desperat prøver at få styr på sit liv«. Og Varietys Andrew Baker kalder præstationen for en af Hawkes bedste i karrieren.

‘Born To Be Blue’ har endnu ikke en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold