Johnny Depp spiller Donald Trump i overraskende spoof – se traileren

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Johnny Depp er kendt for sine manierede forklædninger i alt fra ‘Edward Saksehånd’ til ‘Pirates of the Caribbean’, men nu har han påtaget sig karrierens måske største forvandling.

I Funny or Dies nye spooffilm, ‘Donald Trump’s The Art of The Deal’, spiller Depp nemlig ingen ringere end… Donald Trump. Som man kan se i den virkelig morsomme trailer ovenfor, er skuespilstjernen nærmest uigenkendelig som den excentriske byggematador, der skulle blive en seriøs kandidat til posten som amerikansk præsident.

Nyheden om og traileren til filmen kom dumpende som en stor overraskelse i går aftes, perfekt timet til den aktuelle valgkamp. Funny or Dies mockumentary skal forestille at være en forsvundet film, som Trump selv stod bag i 80’erne, og som nu dukker op til overfladen. Ud over Depp er navne som Alfred Molina, Patton Oswalt, Michaela Watkins og Ron Howard på plakaten.

Hele den 50 minutter lange film kan ses her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af