Sacha Baron Cohen smuglede Ali G-kostume forbi Oscar-bosser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ved søndagens Oscar-uddeling bragte Sacha Baron Cohen sin Ali G-karakter tilbage med fin succes. Han fik blandt andet kaldt Idris Elba for Idris Elbow og lavede også lidt grin med hele debatten om de ensidige hvide skuespillernomineringer: »I know what you’re thinking, here comes another token black presenter«.

Efterfølgende har Sacha Baron Cohen dog over for britiske ITV afsløret, at han var tvunget til at få hjælp af sin kone, skuespilleren Isla Fisher, til at smugle sit Ali G-kostume med til prisuddelingen.

»Sandheden er, at vi faktisk var nødt til at smugle kostumet ind, fordi Oscar-bosserne havde gjort klart, at de ikke ville have mig til at gøre noget udover det sædvanlige. De ville have mig til at præsentere prisen som mig selv«, forklarerede Sacha Baron til ITV. »Men heldigvis klistrede min kone Ali G-skægget på mig på handicaptoilettet, så vi endte med at slippe afsted med det«.

Sacha Baron Cohen erkendte desuden, at han var nervøs over nogle af de grovere jokes, så han clearede dem med værten Chris Rock inden showet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af