Ricky Gervais laver elendige kendisparodier hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ricky Gervais’ Netflix-film ‘Special Correspondents’ må siges at være et lavpunkt i den britiske komikers ellers imponerende karriere, og man begyndte at frygte for hans kommende David Brent-genoplivning ‘Life on the Road’. Har Gervais mistet sin komiske timing?

Langt fra. For selvom Gervais kiksede hårdt i endnu en komisk disciplin under sit besøg hos Jimmy Fallons ‘The Tonight Show’, skete det overlagt med den ironi og det storhedsvanvid, man elsker ham for.

Gervais kastede sig ud i den svære kunst at lave flest kendisparodier muligt på 30 sekunder, men variationen mellem de kendte var mildest talt ikke-eksisterende. Hovmod stod for fald, da Gervais kækt proklamerede, at han kun undgår at lave accenter, fordi han ikke orker det, og at han er hurtigere til at lave parodier end andre komikere.

Der er masser af glimt i øjet, når Gervais går op i en high-pitch og giver sig i kast med Robert De Niro, Bill Clinton, Kim Kardashian, Oprah Winfrey og mange mange flere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af